Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در راس هیأتی برای تبادل نظر با استاندار، مدیران و تجار و بازرگانان خراسان رضوی، به مشهد مقدس سفر کرد. 

وی در نشستی با حضور تجار و بازرگان استان در محل اتاق بازرگانی مشهد زمینه‌های گسترش روابط اقتصادی خارجی استان خراسان رضوی با تاکید بر توسعه صادرات به کشورهای مختلف بویژه همسایه، توسعه صادرات محصولات دانش بنیان و توسعه گردشگری سلامت را مورد بررسی قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این نشست تجار و بازرگانان  موضوعات و مشکلات خود را در بخش‌های صادرات کالا و خدمات فنی مهندسی با معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور مطرح و خواستار پیگیری و مساعدت وزارت امور خارجه در روند توسعه روابط اقتصادی استان خراسان رضوی شدند.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در این نشست طی اظهاراتی به تشریح برنامه‌های کاری اقتصادی وزارت امور خارجه در خصوص پیگیری توسعه صادرات کالاها و تولیدات داخلی و بویژه صدور خدمات فنی مهندسی و به خصوص صادرات تولیدات شرکت‌های دانش بنیان که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز است، پرداخت. 

صفری همچنین افزود: وزارت امور خارجه با هماهنگی وزارت صمت پیگیر افزایش تعداد رایزنان بازرگانی ایران در خارج از کشور است، ضمن اینکه وزارت امور خارجه دوره‌های فشرده آموزش برای کارشناسان اقتصادی که قصد عزیمت به ماموریت و انجام فعالیت در نمایندگی‌های وزارت امور خارجه در خارج از کشور را دارند برگزار کرده است تا ضمن به روزآوری اطلاعات اقتصادی کارشناسان با سفر آنها به ۲۰ استان کشور از نزدیک با ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های اقتصادی کشور از نزدیک آشنا شده تا به محض ورود به محل ماموریت و شناسایی فرصت‌های اقتصادی کشور محل ماموریت، پیگیر صادرات کالا و خدمات فنی مهندسی شرکت‌های ایران به کشورهای هدف باشند.

معاون دیپلماسی اقتصادی تاکید کرد: وزارت امور خارجه پیگیر توسعه روابط اقتصادی با کشورهای همسایه و کشورهای اروپایی و آفریقایی و آمریکای لاتین است و تمامی سفرا و روسای نمایندگی‌های وزارت امور خارجه در خارج از کشور آماده ارائه خدمات به تجارو بازرگان و شرکت‌های ایرانی در راستای توسعه صادرات محصولات ایرانی بویژه صادرات خدمات فنی و مهندسی و شرکت دانش بنیان است و دولت سیزدهم دولت همکاری‌های اقتصادی با اولویت به کشورهای همسایه و توسعه صادرات و واردات و با اولویت ارزآوری است.

وی افزود: اکنون اولویت با افزایش مراودات ترانزیتی با کشورهای همسایه است.سیاست ما همکاری اقتصادی ۱۰۰ درصد با افغانستان است، اولویت کاری ما ارائه خدمات برای تولیدات مشترک شرکت‌های دانش بنیان در خارج از کشور است.

صفری به آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان از ۴۵۰ به ۶۵۰ شرکت اشاره کرد و ادامه داد: هم اکنون در سه ماهه اول سالجاری صادرات شرکت‌های دانش بنیان به ۸۳۶ میلیون دلار رسیده، در حالیکه سال گذشته حجم صادرات این شرکت‌ها ۴۰۰ میلیون دلار بوده و وزارت امور خارجه با همکاری سایر وزارتخانه‌ها و پارک‌های علم و فناوری به طور ویژه پیگیر توسعه صادرات خدمات فنی مهندسی و محصولات شرکت‌های دانش بنیان است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه شرکت های دانش بنیان اقتصادی وزارت امور خدمات فنی مهندسی خارج از کشور توسعه صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۲۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد