Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد آذری جهرمی گفت: کار نهایی ماهواره پارس 1 که پیشرفته‌ترین ماهواره کشور است به سرانجام رسیده و هفته آینده برای کارهای نهایی تحویل داده خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ محمدجواد آذری جهرمی، وزیر فناوری  ارتباطات و فناوری اطلاعات  در مراسم معرفی دستاوردهای بومی سازی تجهیزات پیشرفته شبکه ملی اطلاعات با اشاره به اینکه اقتصاد دیجیتال یکی از محورهای اصلی محور تولید داخل است، گفت: اگر ما می‌گوییم سهم ارتباطات از تولید ناخالص داخلی به 6 درصد رسیده بخشی از آن مربوط به ای سی تی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او افزود: خوشبختانه صنعت مخابرات ما رشد خیلی خوبی داشته است و ایران همزمان با کشورهای پیشرفته مثل چین در ساخت سوئیچ پیشرفت داشته است. ما دانش فنی لازم در داخل کشور را برای مسیر تولید داریم اما وقتی می‌گوییم تولید داخل ذهنیت این است که همه چیز باید در داخل تولید شود، اما این موضوع درست نیست. طبیعتا ما استفاده کننده از محصولات کشورهایی هستیم که تولید کننده برخی قطعات هستند.

آذری جهرمی تصریح کرد: اولین اثر تولید داخلی کاهش قیمت است و اگر تولید داخل قیمت کمتری نداشته باشد این منطقی نیست. قیمت تولید به تیراژ بستگی دارد؛ نمونه های خارجی چون بازارهای خارجی را در اختیار می‌گیرند قیمت تمام شده آنها کمتر و تیراژ آنها بیشتر است. هزینه های گمرک و تعدیل نرخ ارز را در واردات خارجی داریم اما در تولیدات داخلی این مورد را نداریم و باید قیمت کاهش یابد.

او افزود: مورد بعدی خدمات پس از فروش است که باید تضمین بدهیم 15 سال بتواند زیر دست کاربر باشد و خدمات بدهد. معمولا شرکتهای ما قدمت پیدا نمی‌کنند و بعد از 3 یا 4 سال سریع تعطیل می‌شوند. دلیل این موضوع آن است که بازار داخلی ما کشش کمی در خرید محصولات دارد و این یک ضعف است. راهکار اول این موضوع در صنایع داخلی اتصال شرکت‌های مختلف تولیدکننده است که به جای تولید تک محصولی خطوط تولید چند محصولی داشته باشند.

وزیر فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: بلوغ صنعت تولید این است که شرکت های تولیدی به سمت ادغام بروند و ظرفیت های تولیدی خود را در کنار هم بگذارند. اگر بخواهیم دغدغه مصرف کننده داخلی را برطرف کنیم باید این ظرفیت و بلوغ را ایجاد کنیم. ما ظرفیت تولید داریم، بازار هم داریم اما اینها به نتیجه نمی‌رسد.

او افزود: راهکار دوم پویایی تکنولوژی است، تولید کننده داخلی یک نسخه از نسل ارتباطی را تولید می‌کند اما در نسل بعدی عقب می‌ماند. به روز نگه داشتن فرایند توسعه و فناوری در شرکت های داخلی حائز اهمیت است چرا که وقتی واردات یک کالا بعد از تولید ممنوع می‌شود انگیزه را از شرکت تولیدکننده برای رقابت می‌گیرد. راه بهتر این است که تولیدکننده با بازار جهانی رقابت کند. زمانی که ما در عرصه بازاهای بین المللی حضور پیدا کنیم می‌توانیم به رقابت بپردازیم. پس تداوم تحقیق و توسعه و بروز رسانی مهم است.

آذری جهرمی بیان کرد: چالش سوم پشتیبانی است؛ زمانی که از کشورهای خارجی خرید می‌کنند همواره در ارائه خدمات پس از فروش حق را به مشتری می‌دهند اما شرکت‌های داخلی کیفیت خدمات پس از فروش خوبی ندارند. مشتری این دو موضوع را مقایسه می‌کند و به سمت کالای خارجی می‌رود. باید به خدمات پس از فروش توجه ویژه داشته باشیم. یکی از دلایل ماندگاری مشترکان در خدمات ارتباطی همین خدمات پس از فروشی است که ارائه می‌شود. این سه موضوع باعث می‌شود که تداوم رشد اقتصادی تقویت شود.

وزیر فناوری  ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: ما برای 15 سال آینده کشور استخراج کردیم که چه اولویت هایی داریم و چه نیازهایی داریم که در حوزه های مهم شرکت های تولیدی ورود کنند و تجهیزات تولید کنند. تلاش ما این است که تمام تجهیزات شبکه ثابت را خودمان تولید کنیم. ما بازار رقابتی ایجاد کردیم؛ به عنوان یک اصل اخلاقی یکدیگر را در رقابت تخریب نکنیم.

آذری جهرمی بیان کرد: شرکت های تولید کننده مدام علیه یکدیگر رقابت منفی دارند. این رقابت سازنده نیست. اگر نکات منفی علیه یکدیگر داریم در سندیکا کنار یکدیگر مطرح کنیم. بعضی از دوستان تولیدکننده چنان زیرآبی از هم می‌زنند که هیچ دشمنی علیه دشمنش این کار را نمی‌کند.

او افزود: تحریم‌ها وجود دارد و فشار علیه اقتصاد کشور هست اما نمی‌توانیم به مردم بگوییم که به دلیل نوسان قیمت‌ها ما هم نمی‌توانیم کاری کنیم. در زمان عدم وجود مشکل همه مدیر هستند اما مهم این است که در زمان مشکل مدیریت را نشان داد. مهم است که مدام شرایط را مهیا نگه داریم. امروز چشم بسیاری از مردم به دست تولید کننده هاست. وقتی که عرضه خوبی به بازار داشته باشیم قطعا برکت خودش را هم به همراه خواهد داشت.

آذری جهرمی عنون کرد: اولین قسمت گوشی های تولیدی یکی از شرکت های تولیدکننده تحویل ایرانسل شده است تا در اختیار مردم قرار گیرد. قرار است وام 500 میلیاردی به این شرکت ها داده شود تا آن ها محصولات را به صورت اقساطی به مردم ارائه دهند و زنجیره فراهم شود.

او افزود: از آن جایی که ما چندین بار در رابطه با گوشی داخلی صحبت کردیم مردم انتظار دارند که سریع‌تر در دسترس‌شان قرار گیرد. هر چه هم که به مردم بگوییم فلان چیز تولید شده است وقتی در دست مردم قرار نگیرد فایده ای ندارد. اگر در تولید قطعات اولیه مشکل دارید ما در خدمت تولیدکنندگان هستیم. این تکلیف وزارت ارتباطات در این شرایط سخت اقتصادی است. باید 10 درصد از سهم تولید ناخالص داخلی کشور را به اقتصاد دیجیتال اختصاص دهیم. برخی تولیدکنندگان خارجی بعد از فشار تحریم ها ایران را ترک کردند؛ اما چون برنامه ریزی داشتیم از قبل توانستیم سر پا بمانیم.

وزیر فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: حوزه مهم دیگر امنیت است. جنگ تکنولوژی در جهان وجود دارد، آمریکا علیه چین و اروپایی ها علیه سایرین این جنگ فناوری علنی است نه پشت درهای بسته و اینها علنا می‌خواهند به هم ضربه بزنند. برای امنیت بخشی به فضای تولید و ارتباطات کشور هم تکلیف هایی داریم که مثلا باید سیستم عامل برخی بخش های دفاعی کاملا تولید داخل باشد تا مشکل ایجاد نکند.

آذری جهرمی بیان کرد: شب گذشته مشکل شبکه همراه اول و شبکه تهران و البرز حل شد. همراه اول قول‌هایی داده است که ظرفیت را بالا ببرد و پتانسیل لازم را ایجاد کند.

او افزود: کار نهایی ماهواره پارس 1 که پیشرفته ترین ماهواره کشور است به سرانجام رسیده و هفته آینده برای کارهای نهایی تحویل داده خواهد شد و انتظار می رود ماهواره ناهید 2 به زودی کامل شود چون نمونه مهمی برای کشور محسوب می‌شود.

آذری جهرمی عنوان کرد: صدا و سیما عادت دارد من و دستاوردهای وزارتخانه ما را پخش نکند اشکالی هم ندارد؛ حداقل از تولیدکنندگان گزارش بگیرید پخش کنید تا مردم خوشحال شوند. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارتباطات و فناوری اطلاعات خدمات پس از فروش صدا و سیما صنعت مخابرات ارتباطات و فناوری اطلاعات خدمات پس از فروش شرکت های تولید وزیر فناوری تولید کننده آذری جهرمی تولید کنند تولید داخل شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۷۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخر هفته دمای هوای قم خنک‌تر می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، رئیس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی استان در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه عصر امروز آسمان نیمه ابری و در برخی ساعات ابری همراه با وزش باد خواهد بود گفت: حداکثر سرعت باد را برای عصر ۵۰ کیلومتر بر ساعت همراه با گرد و خاک پیش بینی میکنیم.

وی افزود: حداقل دمای امروز ۱۳ درجه سانتیگراد ثبت شده و احتمالا تا ۳۳ درجه سانتیگراد گرم شود.

قاضی با بیان اینکه برای فردا نیز پیش بینی آسمان ابری و نیمه ابری همراه با وزش باد و گردو خاک را داریم گفت: انتظار داریم دمای فردا حداقل به ۱۵ درجه سانتیگراد و حداکثر به ۳۳ درجه سانتیگراد برسد.

وی با بیانی اینکه احتمالا حداکثر دما در روز پنجشنبه با کاهش ۵ درجه‌ای به ۲۸ درجه سانتیگراد برسد گفت: احتمالا پنج شنبه شب شاهد رگبار‌های پراکنده در سطح استان باشیم.

دیگر خبرها

  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • خبر جدید از حراج شمش/ شمش تولیدکنندگان داخلی هم حراج می‌شود
  • گزارش تصویری | تجلیل مدیر کل صدا و سیما از مقام کارگران
  • آخر هفته دمای هوای قم خنک‌تر می‌شود
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳