Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@22:53:11 GMT

همراه اول: قیمت بسته ها هیچ افزایشی نیافته!

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۲۹۳۳

مدیرعامل همراه اول، طی نامه ای به معاون ناشران و اعضای شرکت بورس، پاسخ سوالات مطرح شده در کنفرانس اطلاع رسانی از طریق سامانه اطلاع رسانی کدال در خصوص عملکرد این اپراتور را ارسال داشته است و ضمن اعلام افزایش 89 درصدی مصرف دیتا در چهارماهه اول امسال نسبت به دوره مشابه سال قبل گفت: با بهره گیری از همه ظرفیت های موجود، به زودی پایلوت 5G همراه اول راه اندازی شده و خدمات اولیه آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهم بازار 57درصدی از بازار صوت و دیتا با افزایش 89 درصدی مصرف
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، مهدی اخوان بهابادی در پاسخ به دو سوال متفاوت در خصوص اعلام میزان درصد سهم بازار خدمات اینترنت و مکالمه کشور، با پاسخی یکسان اعلام داشته "این شرکت 57 درصد کل بازار سرویس های مکالمه و دیتای کشور را در اختیار دارد".

وی از افزایش 89 درصدی میزان افزایش مصرف دیتا، در چهار ماهه نخست سال 99 نسبت به چهارماهه اول سال 98 خبر داد.

74 درصد خدمات دیتا روی 4G مصرف میشود
بنابر اعلام اخوان، در حال حاضر 74 درصد خدمات دیتای شرکت در قالب خدمات 4G، بیش از 25 درصد در قالب 3G و مابقی خدمات بر روی زیرساخت 2G همراه اول مصرف میشود.

5G همراه اول؛ به زودی می آید
مدیرعامل اول، در خصوص زمان عملیاتی شدن و بهره برداری از شبکه نسل پنجم (5G) این شرکت گفت: با بهره گیری از همه ظرفیت های موجود، به زودی پایلوت 5G همراه اول راه اندازی شده و خدمات اولیه آغاز خواهد شد، وی پیشبینی کرد طی یکسال و نیم آینده، شبکه 5G به صورت کامل تجاری خواهد شد.

وی تاکید کرد هزینه های مربوط به توسعه نسل پنج تلفن همراه، در قالب طرح های توسعه این شرکت که سالیانه در بودجه پیشبینی شده و در سامانه کدال افشا میشود، تامین خواهد شد.

بهابادی در خصوص اقدامات صورت گرفته در مورد اینترنت اشیا (IoT) توسط این شرکت نیز گفت: تست های فنی لازم در این خصوص توسط شرکت انجام شده و شبکه بروزرسانی شده است و چنانچه مشتریان در این حوزه خواستار سرویس باشند، امکان ارائه آن وجود دارد.

مدیرعامل همراه اول، در خصوص سرویس امضای همراه امن نیز گفت: زیرساخت های اولیه این سرویس آماده شده و در حال تجاری سازی است که پس از آن آمارهای مالی قابل محاسبه خواهد بود.

تهدید و فرصت کرونا برای همراه اول
مدیرعامل همراه اول، در پاسخ به سوالی در خصوص تهدیدها و فرصت های شیوع ویروس کرونا برای همراه اول، گفت: با بروز بیماری کرونا و بسته بودن مسیرهای ارتباطی و تعطیلی کارخانجات تولیدی تامین لوازم و تجهیزات مورد نیاز، این شرکت با چالش هایی روبروست که خوشبختانه با پیشبینی های قبلی به خاطر شرایط تحریمی، توقف در طرح های توسعه ای شرکت ایجاد نشده است. وی در مورد فرصت ها نیز اعلام داشت: به علت استفاده بیشتر مشترکین از اینترنت و افزایش مصرف دیتا، احتمال افزایش درآمد برای شرکت متصور می باشد که در کوتاه مدت، به علت خدمات ارزان و دردسترس برای کادر پزشکی و همچنین آموزشهای مجازی وزارت آموزش و پروزش، این افزایش، به شکل جهشی و محسوس نخواهد بود.

وی در خصوص خدمات دهی در حوزه نرم افزارها و سرویس های مبتنی بر دورکاری گفت: برای برخی سازمان های دولتی و خصوصی، این سرویس ها فراهم شده و از همه مهمتر، با ایجاد سرویس های لازم برای آموزش و پرورش در قالب سامانه شاد، بیشترین خدمات برای خانواده ها فراهم شده است.

پیگیر افزایش تعرفه هستیم
اخوان در پاسخ به سوالی در مورد علت عدم افزایش تعرفه با وجود افزایش شدید نرخ ارز و تورم گفت: شرکت تلاش میکند اقدامات لازم برای حمایت از حقوق سهامداران خود را انجام دهد و در همین راستا، در حال پیگیری این مورد است.

وی در خصوص تغییرات تعرفه ای و شیوه عرضه بسته های این اپراتور گفت: به نظر نمیرسد این اقدامات تاثیری در میزان مصرف اینترنت داشته باشد. مدیرعامل همراه تاکید کرد: با توجه به نرخ ارز و سایر هزینه ها و از آنجایی که قسمتی از نیازمندی های شبکه گسترده همراه اول با هزینه های ارزی تامین میشود، برای جبران بخشی از این هزینه ها، افزایش تعرفه ضرورت پیدا میکند.

جریمه رگولاتوری مورد تایید این شرکت نیست
مدیرعامل همراه اول در خصوص جریمه های تعلق گرفته به این شرکت توسط دستگاههای نظارتی گفت: جریمه ای معادل دو میلیارد تومان از طریق ابلاغ به شرکت مخابرات ایران منظور شده است که مورد تایید این شرکت نیست و به همیت علت در حال رایزنی برای حل و فصل آن هستیم.

هیچ نقض مصوبه یا تخلفی نداشتیم
مدیرعامل همراه اول در نامه جداگانه ای به رئیس اداره نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار هم در خصوص تغییرات اخیر بسته های اینترنت همراه اول توضیحاتی داد و تاکید کرد در تغییرات اخیر هیچگونه نقض مصوبات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی یا تخلفی صورت نپذیرفته است.

به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، مهدی اخوان بهابادی در نامه خود به رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه مالی و خدماتی سازمان بورس اوراق بهادار نوشت: بازگشت به نامه واصله از شرکت بورس اوراق بهادار تهران مبنی بر لزوم رعایت ماده 2 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان، به استحضار می رساند درخصوص شایعات مطرح شده در فضای مجازی در خصوص افزایش نرخ بسته های اینترنتی، پیامک و مکالمه شرکت ارتباطات سیار ایران، به اطلاع می رساند اخیرا برخی از بسته های حجیم اینترنت همراه اول از برخی درگاه های فعال سازی حذف شده و همچنین تمامی بسته های اینترنت همراه از جمله همین بسته های حجیم، همچنان بر روی پورتال همراه اول موجود بوده و قابل خریداری می باشد.

مدیرعامل همراه اول تاکید کرد: این اقدامات علاوه بر اینکه تاثیری بر تعداد مشترکین همراه اول نداشته و نخواهد داشت، تاثیری نیز بر درآمد کلی همراه اول از سرویس اینترنت ایجاد نمی نماید و کاهش درآمد ناشی از کاهش فروش بسته های حجیم با افزایش تعداد فروش بسته های کوچک تر جبران خواهد شد.

اخوان در پایان توضیحات خود تصریح کرده در تغییرات اخیر هیچگونه نقض مصوبات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی یا تخلفی صورت نپذیرفته است. همچنین تاکنون افزایش نرخی صورت نپذیرفته است و در صورت تصویب افزایش نرخ موارد از طریق فرم اطلاعات با اهمیت در سامانه کدال به اطلاع سهامداران می رسد و بدیهی است در صورت وقوع هرگونه رویداد با اهمیت، مراتب مطابق مفاد ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان افشا می شود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: مدیرعامل همراه اول هزینه ها خواهد شد سرویس ها بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۲۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند

علی فتحی آشتیانی رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در  با تبریک روز گرامیداشت روانشناسی اظهار کرد: یکی از کار‌هایی که در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره این است که تلاش شده یک هماهنگی بین همه سازمان‌هایی که پروانه صادر می‌کنند ایجاد کنیم.

وی افزود: اکنون در کشور به جز سازمان روانشناسی، سازمان بهزیستی، قوه قضائیه و وزارت ارتش نیز پروانه صادر می‌کنند، در تلاش هستیم که یک وحدت رویه‌ای در صدور پروانه این کار تخصصی صورت گیرد.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بیان کرد: در حال حاضر بیشترین ارتباط و هماهنگی با سازمان بهزیستی برقرار شده، توافقات خوبی انجام گردیده و کمترین مشکل و دغدغه را با آنها داریم، تلاش می‌کنیم با دیگر سازمان‌ها نیز هماهنگی خوبی صورت بگیرد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: بر مبنای پژوهش‌های صورت گرفته در این حوزه ۲۰ درصد از افراد جامعه ما مانند دیگر جوامع با مشکلات روانشناختی روبرو هستند که نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند، این به آن معنا نیست که آنها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را در بر می‌گیرد و پاسخگو به همه سوالاتی است که فرد با آن روبرو است که از جمله آن می‌توان به مشکلات در خانواده، ارتباط با دیگران، تربیت فرزند اشاره کرد.

وی بیان کرد: بر اساس برآورد‌های انجام شده به ویژه در مقایسه با سایر کشور‌های دیگر حدود صد هزار روانشناس در کشور نیاز است که به ازای هر هزار خانوار ۵ روانشناس داشته باشیم.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، گفت: سازمان نظام روانشناسی در حال حاضر بیش از ۶۴ هزار عضو دارد که این تعداد در دفاتر روانشناسی و مشاوره از یک طرف و تعداد قابل توجهی در مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره مشغول به کار هستند و طبیعتا هر مرکز بین ۵الی ۱۰روانشناس دارد.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان روانشناسی و مشاوره فرصت بسیار خوبی از نظر ایجاد اشتغال برای جامعه فراهم کرده و توانسته برای تعداد قابل توجهی از افراد فارق التحصیل در این رشته شغل ایجاد کند.

وی تصریح کرد: مهمترین چالشی که اکنون با آن روبرو هستیم و انتظار داریم این مشکل حل شود بحث بیمه خدمات روانشناسی و مشاوره است که جامعه بتواند از خدمات روانشناختی بیشتر و بهتر استفاده کنند.

وی بیان کرد: در هشت ماه اخیر با آزمون صلاحیت حرفه‌ای که برگزار شد هشت هزارو ۴۱نفر قبول شدند که تا پایان اردیبهشت ماه مصاحبه آنها به پایان می‌رسد و این تعداد به جامعه روانشناسان اضافه می‌شوند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاور افزود: تعرفه نظام پزشکی و نظام روانشناسی را دولت تعیین می‌کنند برای نظام پزشکی ۴۵ درصد افزایش یافته و برای نظام روانشناسی ۴۰ درصد است که این تعرفه همچنان برای روانشناسان محدودیت دارد و جوابگوی نیازهایشان نیست.

فتحی آشتیانی با عنوان اینکه هزینه دفاتر و مراکز بسیار بالا است، اظهار کرد: از طرف دیگر مردم با همین تعرفه مشکل دارند و توانایی پرداخت ندارند، در این راستا برای بهبود وضعیت راهی جز اینکه از بیمه کمک بگیریم نداریم.

وی گفت: در حال حاضر در دو گرایش روانشناسی بالینی و سلامت بیمه پوشش می‌دهد در کنار آن ۱۴گرایش دیگر است که انتظار داریم اینها نیز تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

منبع: موج

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۱ اردیبهشت؛ قیمت سکه و طلا افزایشی شد
  • رد پای رشد قیمت اجاره خانه در پرند/ انتظارات تورمی قیمت مسکن در شهرهای حاشیه تهران را افزایش داد
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • دمای کشور در ۵۰ سال اخیر روندی افزایشی داشته است
  • بسته‌های مکالمه پرتخفیف همراه اول به مناسبت روز ملی خلیج‌فارس
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است